fbpx
 

Megoldásaink - Panaszkezelő modul

A panaszkezelő modul segítségével rögzítheti és jelentheti, ha a munkahelyén munkaügyi vagy erkölcsi anomáliát tapasztalt. A rendszerben megadhat egy olyan belső munkatársat, akihez beérkeznek a jelentések, vagy pedig egy olyan külsős ügyvédet, akivel nincsen egyéb jogi kérdésre vonatkozó jogi szerződése a cégnek.

A panaszok a panasztevő döntése alapján anonim módon, de akár névvel is beérkezhetnek. A bejelentés csak és kizárólag a rendszerben megadott belsős munkatársnak vagy a külsős ügyvédnek érkezik be.

Image
Image

Ki lehet panaszkezelő?

 • A cég belsős munkatársa, aki nincs a cégjegyzékben rögzített vezetői pozicióban vagy tulajdonosi szerepben
 • Külsős ügyvéd, akivel nincsen a cég egyéb jogi kérdéseire vonatkozó meglévő szerződés (például a cég ügyvédje, aki a szerződéseket és rendszeres tanácsadást ellátja nem lehet, de egy külön ügyvéd, aki csak erre a célra kerül megbízásra igen.)

Mi történik a beérkezett panasszal?

A bejelentkezett panasz csak és kizárólag az előre megadott személynek érkezik be a FRIK ERP panaszkezelő moduljában. Itt csak a jogosított kollégája látja a panaszokat, melyeket elfogadhat, elutasíthat, lezárhat, szükség esetén választ küldhet (például a jogorvoslati lehetőségekről tájékoztatást), illetve belső vizsgálatot indíthat az ügyben. A panaszkezelő kolléga az ügy súlyosságától függően a panaszra hivatkozva eljárást is kezdeményezhet (például rendőrségi feljelentést).

A FRIK ERP panaszkezelő modul használói ügyvédi támogatást is kérhetnek, a rendszer mellé külsős ügyvédi segítséget is tudunk nyújtani.

Milyen információkat rögzíthetünk a modulban?

 • Anonim vagy névvel ellátott jelentés
 • Panasz leírása, dokumentáció feltöltésével
 • Esemény időpontja, módja
 • A panasszal érintett munkatárs adatai – mely csak akkor kerül letárolásra és küldésre, ha kifejezetten névvel küldi be a panaszt.

Kiknek ajánljuk a rendszert?

 • 50 fő feletti vállalkozásoknak törvényileg kötelező a panaszkezelő rendszer bevezetése,
 • Azon cégek, akik pénzmosás / terrorizmus finanszírozása elleni kötelezettségek teljesítése céljából adatot kezelnek (tipikusan: könyvelők, könyvvizsgálók, önkormányzatok… stb)

Milyen csomagok elérhetőek?

Image

A panaszkezelő modul alapcsomagja egyik FRIK ERP csomagnak sem a része, az igénybevehető nettó 20.000 forintos éves díjon, a vállalatirányítási rendszerünk felhasználóinak kerül. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik vállalatirányítási rendszerünket használják és belsős munkatársat jelölnek ki panaszkezelőnek.

A FRIK ERP panaszkezelő modul önállóan nem használható, működéséhez legalább FRIK ERP alapcsomag előfizetés szükséges.

Image

Amennyiben a belsős kolléga mellett, vagy helyett ügyvédet is szeretne a panaszkezelő modul mellé, az alábbi extra lehetőségek közül választhat:

 • Évente legfeljebb 5 ügyvéd által véleményezett panasz + a FRIK ERP panaszkezelői modul nettó 50.000 Ft / év
 • Havonta legfeljebb 2 ügyvéd által véleményezett panasz + a FRIK ERP panaszkezelői modul nettó 100.000 Ft/év
 • A fenti keretek fölötti ügyvédi támogatás esetén egyedi árszabás

Érdekli? - Jöjjön el díjmentes bemutatóra!

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022