Humán erőforrás menedzsment

A modul humánpolitikai feladatokkal foglalkozó munkatársak segítésére jött létre, legyen az cégspecifikusan egy kolléga vagy akár egy teljes HR osztály. A szolgáltatás segítségével optimalizálhatjuk az ezen feladatokra szükséges munkaerő ráfordítást. Alkalmas továbbá az ezen feladatkörön belüli munkafolyamatok automatizálására, valamint azok végrehajtásának támogatására, mindezeken keresztül pedig növeli a cég működésének hatékonyságát.

A munkakör nyilvántartásokon keresztül egységesíthetjük a cégnél jelenlévő munkaköröket, illetve munkavállalói oldalon nyomon követhetőbbé válnak a felelősségi körök. A rendszer lehetővé teszi, hogy egyes munkavállalókhoz hatásköröket, feladatokat, felelősségeket csatoljunk, illetve a munkakörének átlátható leírását. Ezek után lehetőségünk van arra, hogy egy adott munkakörbe tartozó kollégákat listázzunk a rendszerből.

Kollégáink alapadatainak nyilvántartása tartalmazza az alábbiak adminisztrációját:

  • személyes adatok
  • előző munkahelyek
  • iskolai végzettségek (beleértve tanfolyamokat, esetleges tudományos fokozatokat, nyelvvizsgákat)
  • orvosi vizsgálatok
  • jogviszonyi adatok

Továbbá a modul célja még a béren kívüli juttatások kezelése egyszerűbb folyamatokkal. A cég igényeinek megfelelően tudjuk listázni a választható béren kívüli juttatásokat, illetve a szolgáltatás lehetővé teszi az ezzel kapcsolatos adatok exportálását a bérszámfejtő rendszerbe. Egy helyen elérhetővé válik egy tetszőleges munkavállaló cafeteria elemeinek bemutatása.

A szolgáltatás tartalma ezeken felül munkaszerződés-kezelés funkció. Érvényben lévő és archív munkaszerződéseket egyaránt listázhatunk egy helyen, valamint munkavállalóra vonatkoztatva nyomon tudjuk követni belépése óta a munkaszerződésének minden módosítását.