fbpx
 
FRIK - Humán erőforrás menedzsment
FRIK - Humán erőforrás menedzsment
Humán erőforrás menedzsment
Humán erőforrás menedzsment

Humán erőforrás menedzsment

A modul azoknak szól, akik az emberi erőforrás területén dolgoznak, függetlenül attól, hogy egy adott vállalat belső munkatársaiként vagy egy teljes HR-osztályként tevékenykednek. A szolgáltatás segíthet optimalizálni az emberi erőforrások kezeléséhez szükséges munkaterhet. Emellett automatizálhatja és támogathatja a feladatokon belüli munkafolyamatok végrehajtását, ezáltal növelve a vállalati folyamatok hatékonyságát.

A pozíciók jegyzékének segítségével összegezheti és áttekinthetővé teheti a szerepeket a vállalatában, és lényegesen megkönnyítheti a munkatársak felelősségi körének nyomon követését. A rendszer lehetővé teszi, hogy minden munkatársnak készségeket, feladatokat, felelősségi köröket és átlátható munkakör leírást rendeljen. Ezután lehetősége van a rendszerben azokat a kollégákat felsorolni, akik egy adott pozícióhoz tartoznak.

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022