fbpx
 
FRIK - Internetes értékesítés - weblap
FRIK - Internetes értékesítés - weblap
Internetes értékesítés - weblap
Internetes értékesítés - weblap

Internetes értékesítés - weblap

A vállalat webáruházát ebben az esetben úgy értelmezzük, mint weblapok összessége, melyek mind egy közös kiindulópontról érhetőek el, viszont a struktúrájuk egységes, illetve arculatukban is illeszkednek egymáshoz.

A modul elsődleges célja az értékesítés, valamint az ehhez kapcsolódó követési tevékenység folytatása. Rendkívül fontos továbbá a marketing tevékenység, illetve az ügyfélkapcsolat kezelésének támogatása, marketing adatbázis gyűjtése. Ügyfelek által interneten keresztül indítható tranzakciók számára egy felület biztosítása, valamint ügyfélszolgálat.

Elsődleges feladat a rendszerben a termékek, szolgáltatások iránti kereslet fokozása. Fel kell tüntetnünk az adott termék/szolgáltatás részletes ismertetését, ami legalább az alábbi információkat mindenképpen tartalmazza:

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022