fbpx
 

Megoldásaink - Könyvelői modul

Kiválasztható/leszűrhető bármelyik ügyfél, akinek a könyvelésével dolgozni szeretnénk.

Rögtön az elején megtaláljuk az éppen aktuális kalkulált nyereséget/veszteséget. Ez természetesen folyamatosan változhat. Nem a régi vicc szerint, amelyben a könyvelő a „Mennyi 2x2?” kérdésre azt a választ adja, hogy „Mennyi legyen?”, hanem egyszerűen a napi működés miatt.

A nyereségkimutatás nemcsak a könyvelő számára segítség, hanem év vége közeledtével a cégvezető is tud kalkulálni, hogy hogyan szeretne zárni, és az elképzelései hogyan valósíthatóak meg.

Image

Számos letölthető információt találunk a modulban:

  • Nyitott tételek (mind vevő, mind szállító),
  • Utolsó rögzített tétel – ezáltal láthatóvá válik, hogy az utoljára bevitt tételeket mikor dolgozták fel,
  • Áfa előzetes: bármikor elérhető gyors információ arról, hogy mennyi áfát szükséges befizetni,
  • Házi pénztár.
Image

A Kimenő- és Bejövő tétel fülek segítségével minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben válnak feltölthetővé a számlák, tehát megszűnik a papírmunka, és az ezzel kapcsolatos logisztika.

A Könyvelési tanácsadási számlák fül lehetővé teszi, hogy mindig pontos információnk legyen arról, hogy ki, mikor mit töltött le.

A Vállalkozás szervezési dokumentumok fül alatt találjuk meg a cégvezetést támogató iratokat, valamint letölthető formában a bérügyi és számviteli dokumentumokat.

A modul segítségével sokkal közvetlenebb, gyorsabb és naprakészebb a kommunikációnk, hiszen minden ügyfél jegyeket adhat le, ha például szüksége van egy NAV nullás igazolásra, vagy bármire.

Érdekli? - Jöjjön el díjmentes bemutatóra!

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022