fbpx
 
FRIK - Elektronikus iratkezelési megoldás
FRIK - Elektronikus iratkezelési megoldás
Elektronikus iratkezelési megoldás
Elektronikus iratkezelési megoldás

Elektronikus iratkezelés megoldás

A modul célja az összes céghez tartozó irat minden formájának nyilvántartása, homogén módon történő kezelése. Fontos lépés az iratok digitalizálása, és elektronikus tartalmak tárolása, ezeken keresztül pedig az átfogó tudásbázis kialakítása.

A szolgáltatás kiinduló eleme, hogy képes érkeztetésre és iktatásra, tehát a nyilvántartásba vételt követően az iratok könnyen megtalálhatóak. Az iratok típusától és formájától függetlenül minden irat azonos módon és digitálisan kerül nyilvántartásra. Az egységes forma megkönnyíti az iratok kereshetőségét. Beérkező és kimenő dokumentumokra egyaránt érvényes.

Lényeges, hogy semmilyen fontos dokumentum nem veszhet el, hiszen a rendszer biztosítja követhetőségüket keletkezéstől egészen a megőrzési kötelezettség lejártáig.

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022