fbpx
 

Megoldásaink - Jegykezelés

01

Jegyek létrehozása

Három forrásból hozhatunk létre jegyet: weboldalról, e-mailből, és telefonon keresztül.

A jegyek minden paraméterét megadhatjuk, hozzárendelhetünk típust (például hibabejelentés), megadhatjuk a fontosságát, kiválaszthatjuk a felelősét, illetve meglévő futó projektekhez is hozzárendelhetjük.

Miután a jegyet létrehoztuk, kimennek az értesítések: a partner e-mailt kap, hogy elkezdtünk foglalkozni az ügyével, a cégen belül kijelölt munkatárs pedig értesítést kap, hogy jegye érkezett. A munka elvégzését követően szintén értesítést kap erről az illetékes kolléga, valamint az ügyfél is.

Amennyiben szükséges, jegyből is adhatunk ki új feladatot.
Image
Image
02

Példa a jegyek használatára

Tegyük fel, hogy webshopról rendeltünk egy terméket, amivel szemben minőségbeli kifogásunk merül fel. Felvesszük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Az ügyfélszolgálatos dolgozó jegyben rögzíti a panaszunkat, valamint válaszol a jegyre, hogy küldjük vissza a terméket bevizsgálásra. Ezt a választ megkapjuk e-mailben, és reagálhatunk rá. Ilyenkor megadhatunk csatolmányt is, ha például lefényképeztük a terméket. Miután megérkezik az ügyfélszolgálatra a válaszunk, a rendszer összefűzi az ezzel a jeggyel kapcsolatos levelezést.

Amint beérkezett tőlünk az ellenőrzésre küldött termék, az ügyfélszolgálatos kolléga kiad a jegyből egy feladatot a szerviznek, melyhez határidőt rendel, hogy azon belül történjen meg a termék bevizsgálása.

Ha a szervizben úgy látják, hogy jogos a kifogásunk, vagy megjavítják, és erről értesülünk a jegyen keresztül, vagy írnak egy megjegyzést a feladathoz, hogy nem tudják megjavítani. Az ügyfélszolgálatos munkatárs ebben az esetben kiad egy feladatot a pénzügy részlegnek, hogy nem működik a termék, utalják vissza az árát (összeg, és határidő hozzárendelésével).

Ezután a pénzügyes munkatárs is ír a feladathoz, hogy elutalták a pénzt, és nincs más hátra, minthogy az ügyfélszolgálatos válaszoljon a jegyre ismét a vásárlónak: kollégái bevizsgálták a terméket, tényleg nem működik, így a pénzt visszautalják.

Ezt követően az ügyfélszolgálat a jegy állapotát lezártra módosíthatja.

Érdekli? - Kérjen időpontot bemutatónkra!

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022