fbpx
 

Vezesse be cégébe a FRIK ERP rendszert!

Monitorozza jól végét és vegye kézbe annak növekedését!

CRM | ÉRTÉKESÍTÉSI TÖLCSÉR | LEAD | AJÁNLAT |

JEGYKEZELÉS | ÜGYFÉLSZOLGÁLAT | E-MAIL

PROJEKTKEZELÉS | FELADATKEZELÉS

MUNKAIDŐ-NYILVÁNTARTÁS | HR

CRM rendszer

Rendszerünk CRM modulja Sales funnel megoldásokkal támogatja az értékesítés munkáját. A teljes folyamat egy helyen elérhető a weboldalba ágyazott űrlap kitöltésétől a leadek létrehozásán keresztül egészen az ajánlatadás/megrendelés folyamataiig, végül pedig előkészíthetjük a számlázást. Lehetőségünk van telefonos megkeresések azonnali rögzítésére is, ezáltal csökken az adatvesztésből fakadó bevételkiesés lehetősége. Áttekinthető, szervezhető, delegálható minden értékesítéssel kapcsolatot feladat cégen belül, vagy az alvállalkozók felé.

Ticketing rendszer (ügyfélszolgálat)

Kezelje a hiba bejelentéseket, e-mailes megkereséseket profin e-mail és jegykezelő modulunkkal, mellyel kiemelten támogatja az ügyfélszolgálat munkáját. A beérkező e-mailekből egy kattintással létrehozható hibajegy, illetve telefonos megkeresés esetén már a beszélgetés közben felvihetőek az adatok. Azonnal kiadható az illetékes részleg/munkatárs számára a probléma megoldásra. SLA rendszerünk a priorizálást is egyszerűvé teszi.

HR-modul

Tartson egyetlen helyen miden, a munkatársaihoz kapcsolódó információt. Adataikat könnyen kezelheti, melyekhez természetesen csak az illetékesek férnek hozzá. A modul segítségével átlátható a munkaidő-beosztás, a szabadságkérések, valamint nyilvántartást készíthető kollégái munkájáról. A munkaidő-nyilvántartás segítségével egy kattintással riport készíthető, melyen átlátható, hogy melyik munkatárs hány munkaórát dolgozott adott ügyféllel.

Ügyféltörzs modul

Ügyfelei adatai egy helyen, biztonságosan kezelhetők. Az ügyfelekhez kapcsolt projektek, ajánlatok és dokumentumok egy helyen elérhetőek az összes kapcsolattartási adattal együtt, így gyorsabb a kapcsolatfelvétel. Ügyfeleinek hozzáférést adhat a rendszerhez, akik akár projektekben tudnak együttműködni Önnel, akár jegyet adhatnak fel a rendszeren belül.

Projektkezelés modul

Átlátható projektek mérföldkövekkel, feladatokkal, melyben világosan kijelölheti a felelőst, közreműködőket. Akár az ügyfelek feladatait is menedzselheti a rendszeren belül (például: adatszolgáltatás, jóváhagyás). GANT nézet segítségével az egész projekt idővonala átlátható, kezelhető és értékelhető. A projektkezelés modul részeként a költségeket is kezelheti, így a projekt végén pontos kiértékelést kap a megtérülésről. Checklistákkal, jegyzetekkel, dokumentumokkal egészítheti ki a projektet, így mindent egy helyen talál majd.

Ha 2022. december 31-ig megrendeli a FRIK ERP rendszert, akkor 12 hónap helyett 10 hónap árán biztosítjuk Önnek a modulokat - részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Érdekli? - Kérjen időpontot bemutatónkra!

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

 

opten minosites a hun 2022