fbpx
 

Vezesse be cégébe a FRIK ERP rendszert!

Monitorozza jól végét és vegye kézbe annak növekedését!

CRM | ÉRTÉKESÍTÉSI TÖLCSÉR | LEAD | AJÁNLAT |

JEGYKEZELÉS | ÜGYFÉLSZOLGÁLAT | E-MAIL

PROJEKTKEZELÉS | FELADATKEZELÉS

MUNKAIDŐ-NYILVÁNTARTÁS | HR
EPR JELENTÉS
| GYÁRTÁS | MUNKALAP

AKTUÁLIS CSOMAGAJÁNLATUNK!

Image

Alapműködés csomag

A csomag tartalmaz minden olyan modult, amelyek egy cég alapműködésének a javításához és bizonyos kötelező jelentések elkészítéséhez feltétlenül szükségesek. 

EPR jelentés (Hulladékgazdálkodás)

Automatizált jelentéskészítés az EPR adatszolgáltatás kötelezett cégek számára.

A csomag havi díja: 60.000 forint + ÁFA

*A havi csomagdíj 50 aktív felhasználóig fix. Aktív felhasználónak számítanak azok a munkatársak, ügyfelek és alvállalkozók, akiknek felhasználónév/jelszó alapú belépést adunk a rendszerbe. 50 felhasználó feletti díjszabásunkat a végleges ajánlatunk tartalmazza.

Image

Projekt csomag

A csomag tartalmazza az Alapműködés csomag minden elemét, ezen felül olyan modulokat, amelyek a professzionális projekt alapú működést támogatják - egyedi projektkezelési megoldások, átlátható felület. 

CRM modul

Rendszerünk CRM modulja Sales funnel megoldásokkal támogatja az értékesítés munkáját. A teljes folyamat egy helyen elérhető a weboldalba ágyazott űrlap kitöltésétől a leadek létrehozásán keresztül egészen az ajánlatadás/megrendelés folyamataiig, végül pedig előkészíthetjük a számlázást. Lehetőségünk van telefonos megkeresések azonnali rögzítésére is, ezáltal csökken az adatvesztésből fakadó bevételkiesés lehetősége. Áttekinthető, szervezhető, delegálható minden értékesítéssel kapcsolatot feladat cégen belül, vagy az alvállalkozók felé.

A csomag havi díja: 150.000 forint + ÁFA

*A havi csomagdíj 50 aktív felhasználóig fix. Aktív felhasználónak számítanak azok a munkatársak, ügyfelek és alvállalkozók, akiknek felhasználónév/jelszó alapú belépést adunk a rendszerbe. 50 felhasználó feletti díjszabásunkat a végleges ajánlatunk tartalmazza.

Image

Kivitelezői csomag

A csomag tartalmazza az Alapműködés és a Projektkezelés csomagok minden elemét, ezen felül a folyamatosan visszetérő kivitelezések, vagy gyártási feladatok átlátásához szükséges modulokat.

Iratkezelés (posta)

Irattár modulunkkal nyilvántarthatja papír alapú levelezését, iratait is. Az iktatás megtörténik elektronuksan és fizikailag is, így könnyebben megtalálhatóak dokumentumai.

A csomag havi díja: 230.000 forint + ÁFA

*A havi csomagdíj 50 aktív felhasználóig fix. Aktív felhasználónak számítanak azok a munkatársak, ügyfelek és alvállalkozók, akiknek felhasználónév/jelszó alapú belépést adunk a rendszerbe. 50 felhasználó feletti díjszabásunkat a végleges ajánlatunk tartalmazza.

Image

Támogatás

Bármely csomaghoz kérhetőek. Minden csomag tartalmazza

Telefonos támogatás

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkaidőben elérhető és minden megkeresésre válaszol, folyamatosan támogatjuk ügyfeleinket. 

Image

Feláras modulok

Egyénileg előrendelhető modulok, alapértelmezetten nem tartoznak egyik "dobozos" csomaghoz sem.

Panaszkezelés modul

A panaszkezelő modul segítségével rögzítheti és jelentheti, ha a munkahelyén munkaügyi vagy erkölcsi anomáliát tapasztalt.

A panaszkezelő modul alapcsomagja egyik FRIK ERP csomagnak sem a része, az igénybevehető nettó 20.000 forintos éves díjon, a vállalatirányítási rendszerünk felhasználóinak kerül. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik vállalatirányítási rendszerünket használják és belsős munkatársat jelölnek ki panaszkezelőnek.

Amennyiben a belsős kolléga mellett, vagy helyett ügyvédet is szeretne a panaszkezelő modul mellé, az alábbi extra lehetőségek közül választhat:

* Évente legfeljebb 5 ügyvéd által véleményezett panasz + a FRIK ERP panaszkezelői modul nettó 50.000 Ft / év

* Havonta legfeljebb 5 ügyvéd által véleményezett panasz + a FRIK ERP panaszkezelői modul nettó 100.000 Ft/év

A fenti keretek fölötti ügyvédi támogatás esetén egyedi árszabás


Image

Egyedi csomag

Úgy látja, hogy a csomagokban nincsen olyan verzió, ami Önnek ideális lenne? Egyedileg kérné a modulokat? Teljesen egyedi fejlesztést szeretne? Állunk rendelkezésére!

Akár a meglévő csomagok mellé is van lehetőség egyedi fejlesztést, bővítést kérni - folyamatos támogatást adunk.

Miért a FRIK ERP a legjobb választás?

A FRIK ERP magyarországi viszonyokra lett tervezve, így magyar logikát követ. Ennek fő előnye, hogy nem kell angol-szász logikára épülő szoftvert megérteni, ugyanakkor ügyfélszolgálatunk is könnyen elérhető. Szoftverünket személyesen tanítjuk be és folyamatos támogatást kínálunk mellé.

Rendszerünk megfelel a törvényben előírt jelentési kötelezettségeknek, így a hatóságok felé akár automatizáltan küldhetőek a kötelező adatok. A törvényi megfeleltetést a jövőben is biztosítjuk ügyfeleink számára.

Egyszeri bevezetés után kiszámítható havi díjon kínáljuk a szoftverünket.

Rendszerünk részben dobozos, azaz fix alapokon és logikai felépítésen működik, de a vállalkozás igényeire szabjuk – legyen szó különleges riportokról, egyedi adatok tárolásáról. Így gyorsan bevezethető, emellett könnyen a cég saját működésére hangolható. Extrák nélkül a bevezetés 2-3 hónap alatt megtörténhet, egyedi igények esetén pedig akár több lépcsőben fejleszthető a rendszer, miközben a kollégák már aktívan használják.

Image
Image

Felhő alapú – biztonságos megoldás, végtelen lehetőséggel

A koncesszor által meghatározott szoftverrel összekötjük az adatokat és biztosítjuk a kötelező adatszolgáltatás automatizálását.

Az ERP rendszer mellé biztonságos és elérhető informatikai hátteret biztosítunk. Rendszerünk megfelel a GDPR-nak és védett titkosítási rendszert alkalmaz az adatok kezelése során. A felhő alapú rendszer előnye, hogy a kollégák akár terepen (mobileszköz vagy tablet) segítségével elvégezhetik a szükséges adminisztrációt – a működéshez az eszközön kívül csak internethozzáférésre van szükség.

A rendszerben gyorsnavigáció és egyszerű beviteli lehetősége segítik a hatékony munkavégzést, hogy az adminisztráció ne menjen a teljesítmény rovására.

Érdekli? - Kérjen időpontot bemutatónkra!

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022