fbpx
 
FRIK - Humán erőforrás menedzsment
FRIK - Humán erőforrás menedzsment
Projekt Irányítás
Projekt Irányítás

Egyedi űrlap

A rendszeren belül lehetőségünk van egyedi űrlapok létrehozására, melyek aztán a weblapba illeszthetőek, és kitöltés után a hozzá tartozó adatok beérkeznek a rendszerbe. Ezekből jegyeket vagy leadeket hozhatunk létre. Egymástól függetlenül több egyedi űrlap is létrehozható.

Az űrlapot a számunkra fontos információk szerint rendezhetjük, lehetőségünk van a következő mezők beszúrására, mint például név, telefonszám. Felajánlhatunk választási lehetőségeket, például 1, 2 vagy 3 órás konzultáció. Lehetőségünk van kitölthető szöveges dobozok beszúrására, ahol hosszabb tartalmat kérhetünk be. Beszúrhatunk gombokat, hogy például milyen ügy kapcsán kér ajánlatot a látogató. Fájlok csatolására alkalmas mezőt is létrehozhatunk.

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022