fbpx
 

Projektirányítási Rendszer - elérhetőségek

Amennyiben kérdése van a FRIK Ügyféladmin ügyfél- és projektkezelő rendszerrel kapcsolatban, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bátran az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy keresse fel személyesen budaörsi irodánkat, ahol kollégáink örömmel segítenek!

Cím: 1115 Budapest, Csóka utca 7-13. (Autókut Irodaház)

Telephely: 8621 Zamárdi, Nagy Sándor u. 26.

Telefonszám: +36 70 360 2777

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Hibás ellenőrző kód!

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022