fbpx
 
FRIK - Céginformáció, Budaörs
FRIK - Céginformáció, Budaörs
ceginformáció
ceginformáció

Céginformáció

FRIK - céginformációk

A cég alapítója Fehér Tamás Okleveles Mérnökinformatikus, akinek a szlogenje: „informatikai érthetően”. Az idén 14 éves Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta töretlenül képviseli a szakértelmet és megbízhatóságot az informatikában. A hosszú évek alatt rengeteget fejlődtünk mind létszámban, mind szaktudás tekintetében, így mára nyugodtan elmondhatjuk, hogy nem találkoztunk olyan komplex problémával, amire ne tudtunk volna magas szintű megoldást kínálni. Számunkra a siker receptje egyszerű – minden egyes munkákba a szükségeshez képest tízszer annyi igényességet teszünk bele.

Büszkék vagyunk a saját fejlesztésű termékeinkre:

  • CMS rendszer
  • Egyedi weblap motor
  • Szabadalmaztatott androidos eszközök. Tv okosító és tablet. Elsők voltunk az országban, akik TV okosítóra fejlesztettek.
  • Ügyviteli rendszerek

Munkatársaink közös jellemzője, hogy nemcsak a munkánk, hanem kedvenc időtöltésünk egyaránt az informatika, így a projektjeinket az teszi még minőségibbé, hogy nemcsak céges, hanem saját érdek is az egyéni fejlődés. Cégünk munkatársai más-más területek szakértői, sikerünk esszenciája pedig, hogy mindenki a saját érdekeltségén belül profi, és emellett kiváló csapatjátékos. A munkatársak rendkívül hatásosan működnek együtt, és büszkék vagyunk arra, hogy nem csak a feladatok, hanem az elért eredmények is közösek.

Gördülékeny, gyors és egyértelmű kommunikációnk remek alapja a partnereinkkel való együttműködésnek is. Minden esetben hosszabb távra tervezünk velük, és saját magunkkal szemben támasztott igényünk is az, hogy elégedettek legyenek velünk.

Fehér Tamás Okleveles Mérnökinformatikus - FRIK

Cég főbb információi:

Alapítás: 2008. Alapítása óta minden évben nyereséges évet zárt.

Ügyvezető: 2005 Okleveles Mérnöki Diploma, 2010 ISO Auditor

Ügyvezetői felelősségbiztosítás: 50,000,000 Ft.

2013 FRIK szabadalmai névjegy, saját szabadalmom bejegyzése

Saját kollégák száma: 11 fő

Adószám: 14209790-2-13

EU adószám: 14209790

Cégjegyzékszám: 13-09-118073

Számlaszám: 10700268-70470778-51100005

Képviselt szakterületek: Programozás, UX, UI, Webdesign, Grafika, Online Marketing.

Image

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022