FRIK - céginformációk

A cég alapítója Fehér Tamás Okleveles Mérnökinformatikus, akinek a szlogenje: „informatikai érthetően”. Az idén 12 éves Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta töretlenül képviseli a szakértelmet és megbízhatóságot az informatikában. A hosszú évek alatt rengeteget fejlődtünk mind létszámban, mind szaktudás tekintetében, így mára nyugodtan elmondhatjuk, hogy nem találkoztunk olyan komplex problémával, amire ne tudtunk volna magas szintű megoldást kínálni. Számunkra a siker receptje egyszerű – minden egyes munkákba a szükségeshez képest tízszer annyi igényességet teszünk bele.

Büszkék vagyunk a saját fejlesztésű termékeinkre:

  • CMS rendszer
  • Egyedi weblap motor
  • Szabadalmaztatott androidos eszközök. Tv okosító és tablet. Elsők voltunk az országban, akik TV okosítóra fejlesztettek.
  • Projektirányítási rendszerek

Munkatársaink közös jellemzője, hogy nemcsak a munkánk, hanem kedvenc időtöltésünk egyaránt az informatika, így a projektjeinket az teszi még minőségibbé, hogy nemcsak céges, hanem saját érdek is az egyéni fejlődés. Cégünk munkatársai más-más területek szakértői, sikerünk esszenciája pedig, hogy mindenki a saját érdekeltségén belül profi, és emellett kiváló csapatjátékos. A munkatársak rendkívül hatásosan működnek együtt, és büszkék vagyunk arra, hogy nem csak a feladatok, hanem az elért eredmények is közösek.

Gördülékeny, gyors és egyértelmű kommunikációnk remek alapja a partnereinkkel való együttműködésnek is. Minden esetben hosszabb távra tervezünk velük, és saját magunkkal szemben támasztott igényünk is az, hogy elégedettek legyenek velünk.

Fehér Tamás Okleveles Mérnökinformatikus - FRIK

Cég főbb információi:

Alapítás: 2008. Alapítása óta minden évben nyereséges évet zárt.

Ügyvezető: 2005 Okleveles Mérnöki Diploma, 2010 ISO Auditor

Ügyvezetői felelősségbiztosítás: 50,000,000 Ft.

2013 FRIK szabadalmai névjegy, saját szabadalmom bejegyzése

Saját kollégák száma: 9 fő

Adószám: 14209790-2-13

EU adószám: 14209790

Cégjegyzékszám: 13-09-118073

Számlaszám: 10700268-70470778-51100005

Képviselt szakterületek: Programozás, UX, UI, Webdesign, Grafika, Online Marketing.