fbpx
 

Hulladékgazdálkodás támogatása és EPR nyilvántartás készítése - Kiszámítható havidíjjal

EPR-DÍJSZÁMÍTÁS | EPR JELENTÉS | EPR NYILVÁNTARTÁS
TERMÉKBESOROLÁSA KF KÓD SZERINT | ELADÁS NYILVÁNTARTÁSA | GYŰJTŐCSOMAGOLÁS KEZELÉS

JELENTÉSI EMLÉKEZTETŐK | JELENTÉS ELŐKÉSZÍTÉS | PÉNZÜGYI JELENTÉS
HULLADÉKTERMELÉS NYILVÁNTARTÁSA | HAK KÓD KEZELÉS | ANYAGÁRAMOK

AZ EPR nyilvántartás kötelező mindenkinek?

Mindenkinek nem, de azoknak a cégeknek, akik először hoznak forgalomba külföldön beszerzett árut, vagy gyártanak, vagy saját célra vásárolnak külföldről terméket nyilvántartást kell vezetniük és negyedévente jelentést kell tegyenek. A nyilvántartáshoz a terméket, annak alkatrészét és csomagolását, illetve külön a gyűjtőcsomagolásokat KF kód szerint besoroljuk.

Az eladások nyilvántartását folyamatosan végezhetjük, majd a végén elkészítjük a jelentést. Vállaljuk a folyamatos törvényi megfeleltetést, illetve szakértő partnereink segítségével támogatni tudjuk, hogy a megfelelő kódokat válasszuk ki a jelentésekhez.

 

Image

Mire nyújthat megoldást a FRIK ERP EPR modulja?

A modul az alábbi megoldásukra nyújthat megoldást:

 • KF kód alapján besoroljuk termékeit, ezekhez díjkódokat rendelünk.
 • Nyilván tudja tartani, hogy mennyit adott el, és a rendszer súly alapján kiszámolja az EPR díjat, a díjkódnak megfelelően.
 • A modullal elkészíthető a negyedéves jelentés.
 • Összekapcsolható a cége egyéb pénzügyi jelentéseivel, hogy egy helyen tudja kezelni.
 • Ezen kívül nyilvántartható a termelt és az elszállított hulladék mennyisége HAKKÓD alapján.
 • A kiválasztott hulladékot besoroljuk veszélyesség, koncesszió tekintetében.

Az EPR jelentés modult már elérhetővé tettük vállalatirányítási rendszerünk legkisebb csomagjában. Vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk a bevezetésről.

Image

Több lehetőséget is kínálunk, az adatszolgáltatási kötelezettségeken túl!

A szükséges nyilvántartások és jelentések mellett nyilvántarthatja egyéb megrendeléseit:

 • érdeklődők nyilvántartása és kimenő ajánlatok kezelése
 • szerződések előkészítése, nyilvántartása
 • egyéb projektek, munkalapok vagy gyártási folyamatok kezelése – igény szerint.

Ezen felül számos modul segíti a mindennapi munkáját, például:

 • munkaidőbeosztás, kötelező munkaidőnyilvántartás, szabadság kezelés
 • naptár
 • feladatkezelő
 • E- ügyfélszolgálat (jegykezelés)

Az összes modul adataiból jelentéseket generálhat a különféle elvárásoknak megfelelően.

Figyelem – koncesszióval kapcsolatos hírekben szóba került az EPR-díj és az ERP-rendszer, a két betűszó hasonlósága miatt felhívjuk a figyelmet, hogy ez két külön dolog.
EPR-díj: Extended Producers Responsibility, azaz kiterjesztett gyártó felelősség – ez egy költség, amelynek részleteit a szabályozások foglalják magukban. Ennek kapcsán tud a szoftverünkkel nyilvántartást vezetni és a negyedéves jelentéseket elkészíteni.

ERP-rendszer: Enterprise Resource Planning, azaz vállalatirányítási rendszer – ez egy szoftver, melynek használata egy kiváló lehetőség a július 1-e után kötelező adatszolgáltatáshoz.

Image

Miért a FRIK ERP a legjobb választás?

A FRIK ERP magyarországi viszonyokra lett tervezve, így magyar logikát követ. Ennek fő előnye, hogy nem kell angol-szász logikára épülő szoftvert megérteni, ugyanakkor ügyfélszolgálatunk is könnyen elérhető. Szoftverünket személyesen tanítjuk be és folyamatos támogatást kínálunk mellé.

Rendszerünk megfelel a törvényben előírt jelentési kötelezettségeknek, így a hatóságok felé akár automatizáltan küldhetőek a kötelező adatok. A törvényi megfeleltetést a jövőben is biztosítjuk ügyfeleink számára.

Egyszeri bevezetés után kiszámítható havi díjon kínáljuk a szoftverünket.

Rendszerünk részben dobozos, azaz fix alapokon és logikai felépítésen működik, de a vállalkozás igényeire szabjuk – legyen szó különleges riportokról, egyedi adatok tárolásáról. Így gyorsan bevezethető, emellett könnyen a cég saját működésére hangolható. Extrák nélkül a bevezetés 2-3 hónap alatt megtörténhet, egyedi igények esetén pedig akár több lépcsőben fejleszthető a rendszer, miközben a kollégák már aktívan használják.

Felhő alapú – biztonságos megoldás, végtelen lehetőséggel

A koncesszor által meghatározott szoftverrel összekötjük az adatokat és biztosítjuk a kötelező adatszolgáltatás automatizálását.

Az ERP rendszer mellé biztonságos és elérhető informatikai hátteret biztosítunk. Rendszerünk megfelel a GDPR-nak és védett titkosítási rendszert alkalmaz az adatok kezelése során. A felhő alapú rendszer előnye, hogy a kollégák akár terepen (mobileszköz vagy tablet) segítségével elvégezhetik a szükséges adminisztrációt – a működéshez az eszközön kívül csak internethozzáférésre van szükség.

A rendszerben gyorsnavigáció és egyszerű beviteli lehetősége segítik a hatékony munkavégzést, hogy az adminisztráció ne menjen a teljesítmény rovására.

Image

Ismerje meg rendszerünket, kérjen bemutatót!

Nem érdemes várnia, hiszen ahogy írtuk: egy kulcsrakész rendszer bevezetése 2-3 hónap, egyedi fejlesztések nélkül. Ha szeretne nyugodtan neki indulni az új időszaknak, akkor érdemes mielőbb jelentkeznie nálunk egy ingyenes beszélgetésre, bemutatóra.

Rendszerünk árai a szükséges moduloktól és az igényelt testre szabástól függően változnak, egyeztetés után pontos árat küldünk.

Nem hagyjuk magára más fontos kérdésekben sem!

Image

Partnereink segítségével a legtöbb kapcsolódó, újonnan felmerült problémára megoldást kínálunk. A szoftveres megoldáson túl hulladékgazdálkodással kapcsolatos tanácsadást, számviteli szoftvbert, könyvelési megoldásokat, illetve jogi támogatást is adunk.
További információt az eprjelentes.hu weboldalunkon talál.

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022