fbpx
 
FRIK - Projektirányítási Rendszer
FRIK - Projektirányítási Rendszer
FRIK - Projektirányítási Rendszer
FRIK - Projektirányítási Rendszer
irányítópult
ÚJ pályázat feldolgozóipari cégek számára
Megjelent a Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása című pályázat, amely fő célja a mezőgazdasági termékek értéknövelését, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó komplex, nagyobb fejlesztések támogatása.
slide 2
Ügyviteli rendszer már havi 60.000 forinttól*
slide 3
ERP = vállalatirányítási információs rendszer!
irányítópult
Folyamattervezés és ERP rendszer bevezetése a cégbe
previous arrow
next arrow

CRM rendszer

A CRM rendszer olyan keretrendszert szolgáltat, aminek előnyei önmagukban is kiválóan használhatóak, de ezek a funkciók könnyedén ki is egészíthetőek egyedi komponensekkel.

Összességében feladata az értékesítési, valamint az ügyfélszolgálati folyamatok támogatása, valamint ezeken a területeken a hatékonyság növelése.

A rendszer az értékesítők munkáját teljes folyamaton keresztül támogatja:

ajánlat => rendelés => szállítás => számlázás

A bizonylatok adatait elég egyszer bevinni a rendszerbe, ebből pedig a továbbiak logikailag származtathatóak.

Mindemellett a rendszer lehetővé teszi az alábbiakat:

  • Gyártásból érkező előrejelzések kezelését.
  • Potenciális értékesítési lehetőségek kezelését.
  • Ajánlatkészítés támogatását.
  • Ajánlati árazást, többszintű kedvezmény rendszer kezelésének biztosítását.

A többszintű kedvezmény-kezelés megnyilvánul a mennyiségi-, értékhatárhoz köthető-, időszaki kedvezményeken keresztül, valamint az egyedi árakat is tartalmazza.

A szolgáltatás célja az ügyfélkapcsolatok támogatása, ezen keresztül a kapcsolatfelvételek folyamatszemléletű dokumentálása (pl. ticketing). Ezzel együtt az adott kapcsolatfelvétel visszakereshető, valamint szempontokat adhatunk meg hozzá előre beépített riportok segítségével.

A jegyeknek lehet külön ügytípusa, osztálya, felelőse, határideje, valamint prioritása. Ha az adott kapcsolatfelvétel több osztályhoz tartozik, lehetőségünk van feladatokra bontani a folyamatot, ezáltal a vonatkozó osztályok párhuzamosan is dolgozhatnak rajta.

Panaszkezelésben egyaránt segít a rendszer, hiszen a jelzett problémák rögzítését, valamint azok elemzését egyaránt megvalósítja.

A szolgáltatás lehetővé teszi az egységes törzsadat állomány kialakítását. Az ügyfél törzsadatoknak a következőket kell tartalmaznia:

  • egyedi azonosító
  • ügyfél neve
  • kapcsolattartók
  • címek (szállítási és számlázási egyaránt)
  • egyedi ügyfél jellemzők rögzítésének lehetősége

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022