fbpx
 

Élelmiszeripari gyártás, feldolgozó üzemi gyártás - Kiszámítható havidíjjal

KEVERÉS | ÉRLELÉS| RECEPTEK | NYOMONKÖVETÉS | SELEJT KEZELÉS | 

VESZTESÉG MÉRÉS | CIMKE NYOMTATÁS| | FŰSZEREK, ALAPANYAGOK KEZELÉSE | SZAVATOSSÁG FIGYELÉSE | BEVÉTELEZÉS 

Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása

Megjelent a Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása című pályázat, amely fő célja a mezőgazdasági termékek értéknövelését, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó komplex, nagyobb fejlesztések támogatása.

Ennek érdekében két kiírás is meghirdetésre került, KAP-1-24 és KAP-2-24 azonosítószámmal, melyek között a legfőbb eltérés a pályázható támogatás összege.

Ebből az összegből közvetlenül a technológiához, illetve az üzem működését szolgáló infrastruktúrához kapcsolódó épület, építmény építése, fejlesztése, korszerűsítése; új gépek és eszközök, technológiák vásárlása (beleértve az információs és kommunikációs technológiákat); valamint a projekt céljához köthető számítógépes szoftverek megvásárlása vagy kifejlesztése, valamint szabadalmak, licencek, szerzői jogok, védjegyek, stb. megszerzése támogatható.

Image

Mire nyújthat megoldást a FRIK ERP Élelmiszeripari gyártás modulja?

A modul az alábbi megoldásokra nyújthat megoldást:

 • Teljeskörű adatrögzítés, legyen szó keverésről, érlelésről vagy éppen alapanyag összetevőkről
 • Receptek rögzítése összetevőkkel, arányokkal
 • Nyomon követheti az alapanyagok szavatossági dátumát
 • A rendszer segítségével könnyedén, átláthatóan mérheti a veszteséget, kezelheti a gyártás során keletkezett selejtet
 • Az elkészült termékekhez címkét nyomtathat
 • Fűszerek, alapanyagok könnyű kezelése, rendszerezése, bevételezése
 • csomagolás menedzselése, csomagolóanyagok nyilvántartása (EPR-díj számításokkal együtt)
 • Rögzítheti a pontos munkaidőt az elvégzett teendőkkel együtt, így visszatekinthető, hogy ki mikor mit kevert össze. Emellett a műszakok kezelésében is segítséget nyújt a rendszer.
Image

Könnyen visszakereshető, nyomon követhető adatkezelés

A rendszer segítségével pontosan mérhető, ki, mit, mikor, mivel kevert össze, így a minőségbiztosítási kérdések mellett a felelősség vizsgálata is megoldódott.  Ezáltal, ha egy rossz keverés vagy alapanyag kapcsán hibás termék keletkezne, nem kell napokon, heteken keresztül keresni a probléma forrását és könnyedén visszarendelheti a hibás változatokat.

 • A FRIK ERP rendszerbe feltölti az összetevőket, alapanyagokat, recepteket
 • Minden összetevőhöz, alapanyaghoz rögzítheti és vizsgálhatja a szavatossági dátumot
 • Az elkészült termékekről pontos leírást kaphat, hogy milyen alapanyagok, milyen arányban kerültek bele
 • Munkaidő-nyilvántartás segítségével kikeresheti, hogy ki dolgozott az esetlegesen előforduló hibás termékeken.
 • A rendszer segítségével megvizsgálgatja, hogy melyik partnerek kapták meg a hibás termékeket, így gyorsan, szakszerűen korrigálhatja.

A KAP-2-24 kiírásban maximum 200.000.000 Ft, míg a KAP-1-24 kiírásban 200.000.000 - 5.000.000.000 Ft pályázható, mindkét esetben 65%-os intenzitással (amennyiben a projekt tartalmaz megújuló energiát is, akkor az intenzitás 70%-ra növelhető).

Az 1. értékelési szakasz beadási határideje a KAP-1-24 esetében 2024.08.12., míg a KAP-2-24 esetében 2024.07.08.

Image

Miért a FRIK ERP a legjobb választás?

A FRIK ERP magyarországi viszonyokra lett tervezve, így magyar logikát követ. Ennek fő előnye, hogy nem kell angol-szász logikára épülő szoftvert megérteni, ugyanakkor ügyfélszolgálatunk is könnyen elérhető. Szoftverünket személyesen tanítjuk be és folyamatos támogatást kínálunk mellé.

A szoftver ÉLŐ referenciákkal rendelkezik, jelenleg is számos cég és felhasználó használja aktívan a rendszerünket, ezzel validálva, hogy minden igényt kielégít a FRIK ERP.

Rendszerünk megfelel a törvényben előírt jelentési kötelezettségeknek, így a hatóságok felé akár automatizáltan küldhetőek a kötelező adatok. A törvényi megfeleltetést a jövőben is biztosítjuk ügyfeleink számára.

Egyszeri bevezetés után kiszámítható havi díjon kínáljuk a szoftverünket.

Rendszerünk részben dobozos, azaz fix alapokon és logikai felépítésen működik, de a vállalkozás igényeire szabjuk – legyen szó különleges riportokról, egyedi adatok tárolásáról. Így gyorsan bevezethető, emellett könnyen a cég saját működésére hangolható. Extrák nélkül a bevezetés 2-3 hónap alatt megtörténhet, egyedi igények esetén pedig akár több lépcsőben fejleszthető a rendszer, miközben a kollégák már aktívan használják.

 

Felhő alapú – biztonságos megoldás, végtelen lehetőséggel

Biztonságos és elérhető informatikai hátteret biztosítunk. Rendszerünk megfelel a GDPR-nak és védett titkosítási rendszert alkalmaz az adatok kezelése során. A felhő alapú rendszer előnye, hogy a kollégák akár terepen (mobileszköz vagy tablet) segítségével elvégezhetik a szükséges adminisztrációt – a működéshez az eszközön kívül csak internethozzáférésre van szükség.

A rendszerben gyorsnavigáció és egyszerű beviteli lehetősége segítik a hatékony munkavégzést, hogy az adminisztráció ne menjen a teljesítmény rovására.

Image

ONLINE tájékoztató a pályázatról és rendszerünkről! JELENTKEZZEN MÉG MA!

Nem érdemes várnia, hiszen ahogy írtuk: egy kulcsrakész rendszer bevezetése 2-3 hónap, egyedi fejlesztések nélkül. Ha szeretne nyugodtan neki indulni az új időszaknak, akkor érdemes mielőbb jelentkeznie nálunk egy ingyenes beszélgetésre, bemutatóra.

Rendszerünk árai a szükséges moduloktól és az igényelt testre szabástól függően változnak, egyeztetés után pontos árat küldünk.

Nem hagyjuk magára más fontos kérdésekben sem!

Image

A KAP-1-24 és KAP-2-24 pályázatokon plusz pontot ér, támogatott a szoftver.

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022