fbpx
 
FRIK - Szolgáltatásmenedzsment
FRIK - Szolgáltatásmenedzsment
Szolgáltatásmenedzsment
Szolgáltatásmenedzsment

Szolgáltatásmenedzsment

A szolgáltatásmenedzsment egy, a vállalat szolgáltatásaihoz és szervezeti felépítéséhez illeszkedő, valamint az ezt segítő funkciókat, folyamatokat támogató megoldás. Célja a szolgáltatások támogatásán, valamint ügyfélelégedettség növelésén keresztül a hatékonyság fokozása.

A modul lehetővé teszi a szolgáltatási portfólió és a szolgáltatási katalógus menedzselését. Ez tartalmazza az aktuálisokon kívül a még be nem vezetett, valamint a már visszavont szolgáltatások kezelését is. Az aktuális szolgáltatásokat szolgáltatáskatalógus létrehozásával menedzseli.

A rendszer célja továbbá a szolgáltatások kialakítása, a szolgáltatási környezet és menedzsment támogatása. A következő elemek tartoznak hozzá:

  • Szolgáltatáskatalógus menedzselésének támogatása
  • Kapacitásmenedzsment támogatása
  • Rendelkezésre állás menedzsment támogatása
  • Információbiztonság támogatása
  • Beszállító menedzsment támogatása

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022