fbpx
 

Megoldásaink - Ajánlatkérés, értékesítés

Az űrlap lehetőséggel tudunk a weboldalon ajánlatkérő formot elhelyezni, vagy ugyanilyen formában egyéb adatokat bekérni.

01

Űrlap létrehozása

Miután az elkészül űrlapunk minden mezőjét felvittük, és beérkeztek az első kitöltések, az űrlap nevére kattintva tudjuk megnézni a beérkező válaszokat. Ha az ahhoz szükséges mezőket tartalmazza az űrlap, akkor leadet, vagy jegyet is tudunk generálni belőle.

Ahhoz, hogy egy űrlapra beérkezett kitöltésből jegyet és/vagy leadet tudjunk generálni, az űrlapnak rendelkeznie kell 2, kötelezően jelen lévő, fix nevű mezővel: "E-mail cím" és "Megjegyzés". Ezen kívül az űrlap rendelkezhet "Telefonszám" és "Teljes név" mezőkkel is, ezek az űrlapról beérkezett e-mail alapján létrehozott új kapcsolattartó adatainak automatikus felvitelében lesznek segítségünkre. Ha még nem volt a rendszerünkben ilyen kapcsolattartó, az automatikus felvitelt követően hozzárendelhetjük az illetékes munkatársat.
Image
Image
02

Személyre szabás

Az űrlapot lehetőségünk van a számunkra fontos információk szerint rendezni, illetve a kitöltendő mezők mellett felajánlhatunk választási lehetőségeket (például 1 vagy 2 órás konzultációra kér-e időpontot). Megadhatunk kitölthető szöveges dobozokat is, melyeken keresztül hosszabb tartalmat kérhetünk be. Ha szükséges önéletrajz, vagy valamilyen feltöltendő anyag, ezt is bekérhetjük fájlok csatolására alkalmas mező beszúrásával.
03

Egyéb fontos információk

A jegyen és leaden kívül feladatot is létrehozhatunk az ajánlatból, amit rögtön kiadhatunk a munkatársnak.

Ezen felül ajánlat is létrehozható. Az ajánlatban szereplő termékek és szolgáltatások mind menedzselhetőek a termékkezelőben, mely az ügyviteli rendszer része, és webshoppal összeköthető.

A termékkezelő minden olyan tudással rendelkezik, ami szükséges a termékek kezeléséhez, mint például: raktár, bevételezés.

Az ajánlatként kimenő pdf a cég arculatához illik, és létrehozását követően azonnal látható, hogy milyen formában megy ki. Elfogadását követően a megrendelések közé kerül, ahonnan projekt és munkalap is kiállítható belőle.

Egymástól függetlenül több egyedi űrlap is létrehozható.
Image

Érdekli? - Kérjen időpontot bemutatónkra!

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022