Táv- és Csoportmunka támogatás

A rendszer azért nélkülözhetetlen, mert a rendelkezésre álló adatkapcsolatok felhasználásával bárhonnan elérhető. Amint azt tapasztaljuk is, bármikor adódhatnak olyan körülmények, melyek folytán a kollégáknak irodán kívül kell tudniuk a már megszokott minőséget fenntartva összedolgozni egymással.

A szolgáltatást használva megszűnnek a tér- és időbeli távolságok kezelésével kapcsolatos problémák, valamint egységes ügyviteli és vállalati információs rendszer üzemeltetését teszi lehetővé.

A folyamat során rendkívül fontos, hogy biztonságos kapcsolatot hozzunk létre. A rendszer használatával lehetőségünk nyílik olyan adatcsatorna használatára, aminek segítségével a távoli kapcsolatok biztonsága megegyezik egy helyi hálózati kapcsolatéval.

Mindez tartalmazza az elektronikus levelezés biztonságos elérését is, akkor is lehetőség nyílik e-mailek írására/olvasására, illetve korlátozott irodai funkciók igénybevételére, ha nincs lehetőség távoli kapcsolat kiépítésére.

A rendszer biztosít továbbá egységes szerkezetű, távolról, akár mobilról is elérhető tudásbázist, ami segíti a vállalkozással kapcsolatos adatok tarolását, és távoli elérését.

A szolgáltatás hatalmas előnye, hogy lehetőséget nyújt papír alapú dokumentumok távoli kezelésére és tárolására, valamint segítségével kereshetőek is ezek az anyagok. Természetesen mindennek nem csak akkor vesszük hasznát, ha éppen távmunkában dolgozunk, hanem az irodai mindennapokat is számottevően megkönnyíti, de (főként egy hosszabb) home office esetén nélkülözhetetlen.

A modul tartalma továbbá olyan valós idejű üzenetküldő szolgáltatás, mely segítségével írásban, vagy akár szóban is lehetőség nyílik kapcsolattartásra. A távoli elérésen keresztül csatlakozókkal közvetlenül adatokat és információkat cserélhetünk.