fbpx
 
FRIK - Projektirányítási Rendszer
FRIK - Projektirányítási Rendszer
FRIK - Projektirányítási Rendszer
FRIK - Projektirányítási Rendszer
irányítópult
ÚJ pályázat feldolgozóipari cégek számára
Megjelent a Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása című pályázat, amely fő célja a mezőgazdasági termékek értéknövelését, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó komplex, nagyobb fejlesztések támogatása.
slide 2
Ügyviteli rendszer már havi 60.000 forinttól*
slide 3
ERP = vállalatirányítási információs rendszer!
irányítópult
Folyamattervezés és ERP rendszer bevezetése a cégbe
previous arrow
next arrow

Modulok - Ügyviteli rendszer

Névtelen 2

Humán erőforrás menedzsment

Ez a modulunk a munkaügyi adminisztrációt könnyíti meg. Egy helyen nyilvántartható az egyes munkavállalók munkaideje, valamint a hátralévő szabadságok mennyisége, így ezeket központi felületen tudjuk ellenőrizni/kezelni. Az elvégzett munkaidőt egyaránt rögzíti a rendszer, így, ha idáig használtunk, ezután nincs szükség egyéb nyilvántartásokra.

Névtelen 2

Kontrolling és döntéstámogatás

Ezzel a modullal kimutatásokat és statisztikákat készíthetünk akár a cég egészére vonatkozóan, akár csak egyes részeire, folyamataira kiterjedően. Rendszerünk project szemlélet követésével segíti a vállalati célok megvalósítását. Fontos szempont, hogy képes többféle külső szoftverhez is kapcsolódni, például webshophoz, számlázó programhoz.

Névtelen 2

Táv- és Csoportmunka támogatás

A rendszer egyedi kapcsolattal és beállításokkal biztonságosan használható távmunkában. Használatával úgy tudjuk akár csoportosan is végezni a munkánkat, hogy egymás között garantált a gyors információáramlás. Időbeosztását sem szükséges más felületen vezetni, ugyanis privát és megosztott naptárjait is kezelheti benne.

Névtelen 2

Internetes értékesítés - weblap

Rendszerünkkel integráltan tudjuk elkészíteni Önnek weboldalát, tehát az ügyviteli rendszerben megjelenik az értesítés mind ajánlatkérésről, mind abban az esetben, ha egy új megrendelés érkezett be a webshopra. Az általunk készített weboldal a CRM rendszer tudását teljes mértékben megjeleníti.

Névtelen 2

Beszerzési, logisztikai terület

A rendszer lehetővé teszi a beszerzési források egy helyen történő menedzselését. Mivel minden adatlap rögzíthető, ezért a beszerzések beszerzési forrásokra szűrve listázhatóak a rendszerből. Ezen felül minden kimenő terméket is nyomon követhetünk a vásárlók és telephelyek között.

Névtelen 2

Elektronikus iratkezelés megoldás

Mivel a rendszer lehetővé teszi, hogy minden iratot, dokumentumot elektronikusan tároljunk, teljes mértékben megvalósíthatóvá válik a hozzájuk kapcsolódó elektronikus ügyintézés. A modul támogatja az iratkezeléssel kapcsolatos napi munkavégzést a vállalti szinten egységes iratkezelési folyamat mentén.

Névtelen 2

Gyártás

A gyártási folyamatok a program folyamatkezelő moduljában irányíthatóak. A pontos feladatok definiálását követően létrejön egy automatizált rendszer, ami biztosítja azt, hogy a gyártási folyamatokban résztvevő összes illetékes számára megjelenjen a kiadott feladat.

Névtelen 2

Elektronikus fizetési megoldás

Ez a modul egy olyan online fizetési megoldás, ami nem igényli a fizető személyes jelenlétét. Minden szabványnak megfelel, és teljesíti a vonatkozó törvényi előírásokat. Banki terminálhoz, vagy pénzügyi interface-hez kapcsolódva biztosítja a működést. Elengedhetetlen a használatához az érvényes tanúsítvánnyal hitelesített csatorna.

Névtelen 2

Szolgáltatásmenedzsment

Modulunk segíti a folyamatok vezérlésének, ellenőrzésének automatizálását. Különböző paraméterek alapján rendszeren belül és kívül is értesítést küldhetünk az illetékeseknek. Rendkívül hatékonyan kiegészíti a távmunkavégzést, hiszen a kolléga bármikor e-mail értesítést kaphat a telefonjára, hogy lépjen be a rendszerbe, ahol új feladat várja.

Névtelen 2

Munkalap

Jegyekből, megrendelésekből, akár megkeresésekből, problémákból a rendszer munkalapokat tud készíteni, ezek pedig hozzárendelhetőek az ügyfelek címeihez. A munkalapon belül pedig rögzíteni tudjuk, hogy ki milyen feladatot végez el a helyszínen, illetve milyen beszerelést végez.

Névtelen 2

Projekt irányítás

A projekt modul az aktuális projekteket feladatszinten kezeli, ezáltal menedzselhetőbbé teszi. Projektenként mérföldköveket hozhatunk létre, valamint külön kezelhetjük a hozzájuk tartozó feladatokat. Nemcsak a munkatársaink részére adhatunk ki feladatot, hanem a projektben résztvevő minden felhasználónak, akár az ügyfélnek is.

Névtelen 2

Egyedi űrlap

A rendszeren belül egyedi űrlapokat hozhatunk létre a számunkra fontos beviteli mezők megadásával. Az egyedi űrlapok beilleszthetőek a weblapba, onnan pedig kitöltést követően az adatok a rendszerbe érkeznek. Ezekből az adatokból jegyeket vagy leadeket készíthetünk.

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022