Modulok - Projektirányítási rendszer

Humán erőforrás menedzsment

Humán erőforrás menedzsment

Ez a modulunk a munkaügyi adminisztrációt könnyíti meg. Egy helyen nyilvántartható az egyes munkavállalók munkaideje, valamint a hátralévő szabadságok mennyisége, így ezeket központi felületen tudjuk ellenőrizni/kezelni. Az elvégzett munkaidőt egyaránt rögzíti a rendszer, így, ha idáig használtunk, ezután nincs szükség egyéb nyilvántartásokra.

Kontrolling és döntéstámogatás

Kontrolling és döntéstámogatás

Ezzel a modullal kimutatásokat és statisztikákat készíthetünk akár a cég egészére vonatkozóan, akár csak egyes részeire, folyamataira kiterjedően. Rendszerünk project szemlélet követésével segíti a vállalati célok megvalósítását. Fontos szempont, hogy képes többféle külső szoftverhez is kapcsolódni, például webshophoz, számlázó programhoz.

Táv- és Csoportmunka támogatás

Táv- és Csoportmunka támogatás

A rendszer egyedi kapcsolattal és beállításokkal biztonságosan használható távmunkában. Használatával úgy tudjuk akár csoportosan is végezni a munkánkat, hogy egymás között garantált a gyors információáramlás. Időbeosztását sem szükséges más felületen vezetni, ugyanis privát és megosztott naptárjait is kezelheti benne.

Internetes értékesítés - weblap

Internetes értékesítés - weblap

Rendszerünkkel integráltan tudjuk elkészíteni Önnek weboldalát, tehát az ügyviteli rendszerben megjelenik az értesítés mind ajánlatkérésről, mind abban az esetben, ha egy új megrendelés érkezett be a webshopra. Az általunk készített weboldal a CRM rendszer tudását teljes mértékben megjeleníti.

Beszerzési, logisztikai terület

Beszerzési, logisztikai terület

A rendszer lehetővé teszi a beszerzési források egy helyen történő menedzselését. Mivel minden adatlap rögzíthető, ezért a beszerzések beszerzési forrásokra szűrve listázhatóak a rendszerből. Ezen felül minden kimenő terméket is nyomon követhetünk a vásárlók és telephelyek között.

Elektronikus iratkezelés megoldás

Elektronikus iratkezelés megoldás

Mivel a rendszer lehetővé teszi, hogy minden iratot, dokumentumot elektronikusan tároljunk, teljes mértékben megvalósíthatóvá válik a hozzájuk kapcsolódó elektronikus ügyintézés. A modul támogatja az iratkezeléssel kapcsolatos napi munkavégzést a vállalti szinten egységes iratkezelési folyamat mentén.

Gyártás

Gyártás

A gyártási folyamatok a program folyamatkezelő moduljában irányíthatóak. A pontos feladatok definiálását követően létrejön egy automatizált rendszer, ami biztosítja azt, hogy a gyártási folyamatokban résztvevő összes illetékes számára megjelenjen a kiadott feladat.

Elektronikus fizetési megoldás

Elektronikus fizetési megoldás

Ez a modul egy olyan online fizetési megoldás, ami nem igényli a fizető személyes jelenlétét. Minden szabványnak megfelel, és teljesíti a vonatkozó törvényi előírásokat. Banki terminálhoz, vagy pénzügyi interface-hez kapcsolódva biztosítja a működést. Elengedhetetlen a használatához az érvényes tanúsítvánnyal hitelesített csatorna.

Szolgáltatásmenedzsment

Szolgáltatásmenedzsment

Modulunk segíti a folyamatok vezérlésének, ellenőrzésének automatizálását. Különböző paraméterek alapján rendszeren belül és kívül is értesítést küldhetünk az illetékeseknek. Rendkívül hatékonyan kiegészíti a távmunkavégzést, hiszen a kolléga bármikor e-mail értesítést kaphat a telefonjára, hogy lépjen be a rendszerbe, ahol új feladat várja.