fbpx
 
FRIK - Gyártás
FRIK - Gyártás
Gyártás
Gyártás

Gyártás

A gyártástámogató modul alkalmas arra, hogy segítse az alacsony alapanyag és/vagy félkész termék, illetve áru raktárkészlet-szint tartását, valamint az átfutási idők csökkentését.

A modul célja a készletérték minimalizálása, és a készletforgás felgyorsításának támogatása. A rendszer lehetővé teszi a szükséges készletszintek monitorozását, illetve a félkész termékek alapanyag szükségleteinek figyelembevételét.

További lényeges cél a hatékonyság, valamint tervezhetőség fokozása. A rendszer lehetőséget biztosít a gyártási rendelések előrerögzítésére.

A szolgáltatás része a gyártások ütemezése. Rendszerünk javaslatokat tesz a gyártási folyamatok sorrendiségére, az egymást követő gyártások prioritására, valamint munka- és erőforrás szükségletére.

Akik már minket választottak

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi is jelenleg azt a Projektirányítási Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot meg tudunk osztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36 70 360 2777

Email: info@projectsystem.eu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022