Gyártás

A gyártástámogató modul alkalmas arra, hogy segítse az alacsony alapanyag és/vagy félkész termék, illetve áru raktárkészlet-szint tartását, valamint az átfutási idők csökkentését.

A modul célja a készletérték minimalizálása, és a készletforgás felgyorsításának támogatása. A rendszer lehetővé teszi a szükséges készletszintek monitorozását, illetve a félkész termékek alapanyag szükségleteinek figyelembevételét.

Cél a hatékonyság, valamint tervezhetőség fokozása. A rendszer lehetőséget biztosít a gyártási rendelések előre rögzítésére.

A szolgáltatás része a gyártások ütemezése. Javaslatokat tesz a gyártási folyamatok sorrendiségére, az egymást követő gyártások prioritására, valamint munka- és erőforrás szükségletére.

Része továbbá a gyártási folyamat során keletkezett hulladék megfelelő kezelése a későbbi kimutatásokhoz.

Alapvető cél továbbá a termékek minőségének fokozása. A rendszer lehetővé teszi a minőség-ellenőrzési módszertan rögzítését, és a mérési eredmények eltárolását.

A gyártási folyamatok során keletkezett selejtet a képződött hulladékhoz hasonlóan mind készlet, mind kimutatás szinten kezeli.

A raktári készletek, és a gyártás során készült cikkek egyaránt nyomon követhetőek. A rendszer lehetővé teszi a sarzs és gyártási számok generálását akár automatikus, akár manuális módon, majd ezek után követi ezeket az egyedi azonosítókat.

A szolgáltatás része, hogy tartalmazza a késztermékek alapanyag szükségletét, illetve az alapanyag mennyiségek módosítására is lehetőséget ad.